Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Sanna Huuskonen

Ciao!
Sanna Huuskonen, 49 v.,  Korson Demareista, ja Korson Metsolassa asustelen.
Olen vanhustyön lähihoitaja ja työkseni hoidan vanhuksia Korsossa. Terveisiä vaan covid19 -hoivaetulinjasta! Meillä töitä, suojavarusteita ja koronarajoituksia on riittänyt. Pidän tärkeänä laadukkaan vanhustenhoidon turvaamista kaikille vantaalaisille., ja myös sitä, että meistä hoitajistakin pidetään työpaikoilla huolta. Omat vanhempanikin ovat jo vanhuksia, joten ymmärrän asioita omaisenkin näkökulmasta. 
Elmon urheilupuistohanke on ollut ja on edelleen tärkeä myös – olen innokas vesijumppaharrastaja. Korsolaisena mietityttää myös Kulomäen täyttömäki. Kuntoportaat hommattaisko sinne porukalla?
Olen vapaa-ajan ltk:n varajäsen. Jotta Vantaan talous ei sakkaisi enää pahemmin, niin jatketaan edelleen Vehkalan ja Aviapoliksen yritysalueiden kehittämistä, jotta verotulojakin saadaan lisää. Sote-sektorilla työskentelevänä tiedän, että se ei ole kuluerä, vaan tuottava sijoitus: Sote- ym. julkinen sektorihan tuottaa yrityksille työntekijät, kuntouttaa kolaripotilaat takaisin työelämään ja mahdollistaa, että sinäkin saat lasten- ja vanhustenhoidon sijaan keskittyä omalla panoksellasi ansio- ja verotulojen kerryttämiseen. Kolmatta kertaa ehdolla, tuleeko valtuustopaikka 5-kymppislahjaksi? 

https://www.facebook.com/SannaHuuskonenVantaanValtuustoon/

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close